YouTube Mobiel

YouTube Mobiel voor Symbian

Toegang tot je favoriete YouTube video's

YouTube for mobile kan niet meer gedownload worden. Je kan YouTube nog steeds op je mobiele apparaat gebruiken door voor de web-app te kiezen.YouTube in je broekzak! Met behulp van het kosteloze YouTube Mobiel bekijk je nu overal je favoriete...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Minimalistische interface
  • Snelle zoekfunctie

TEGEN

  • Foutjes in software

Uitmuntend
8

YouTube for mobile kan niet meer gedownload worden. Je kan YouTube nog steeds op je mobiele apparaat gebruiken door voor de web-app te kiezen.

YouTube in je broekzak! Met behulp van het kosteloze YouTube Mobiel bekijk je nu overal je favoriete filmpjes.

YouTube vind je op de meeste mobiele apparaten terug. Symbian-eigenaren willen natuurlijk ook onderweg genieten van luchtige filmpjes, iets dat deze compacte versie mogelijk maakt. YouTube Mobiel heeft een minimalistische interface, met de opties 'Search', 'Popular Videos' en 'My Account'.

Zoekresultaten staan helder weergegeven en populaire video's open je met één klikje. Het leuke aan deze software is de mogelijkheid om video's te uploaden. Deze functie werkt prima, al duurt het lang om videomateriaal vanaf je mobiele telefoon het net op te sturen.

YouTube Mobiel is een prima, compacte videospeler die snel toegang verschaft tot materiaal op de populaire website. Al is het programma af en toe instabiel; je hebt toegang tot een schat aan video's, waar het uiteindelijk om gaat.

Meeste downloads Video voor symbian

YouTube Mobiel

Download

YouTube Mobiel S60 5th Edition 1.04.5

Beoordelingen about YouTube Mobiel

Promotie×